Of u nu trouwauto verhuurt voor de kost of gewoon voor de occasionele grote dag, vergelijk offertes die voldoen aan uw behoeften.

Waarom een klassieke trouwverzekering vergelijken?

Het vergelijken van offertes via betekent dat u in één oogopslag kunt zien wat de verschillende polissen inhouden – waardoor u kostbare tijd en potentieel geld bespaart.

De verzekeringspolissen kunnen de kosten van de schade aan uw klassieke auto dekken en ook andere mensen compenseren voor de schade of het letsel dat u veroorzaakt. In de meeste gevallen zult u ook in staat zijn om extra functies toe te voegen, bijvoorbeeld; dekking voor verkeerd tanken, verloren sleutels en juridische kosten.

Houd er rekening mee dat verzekeraars hun eigen voorwaarden stellen, dus hoewel veel polissen in grote lijnen dezelfde gebeurtenissen en risico’s dekken, zijn ze niet identiek, dus het is belangrijk om de individuele polisdetails zorgvuldig te controleren voordat u tot aankoop overgaat.

Het is ook bijzonder belangrijk om te onthouden dat de klassieke autoverzekering soms gebruik maakt van een ‘overeengekomen waarde’ van uw auto. Dit is een cijfer dat zowel u als uw verzekeraar overeenkomen dat uw klassieke auto de moeite waard is – wat betekent dat het misschien niet hetzelfde is als de marktwaarde. Met dat in het achterhoofd is het van vitaal belang om ervoor te zorgen dat u er blij mee bent, want dit is het bedrag van de vergoeding die u ontvangt als uw auto wordt afgeschreven.

FAQ’s

Wat telt er als een klassieke bruiloftswagen?
Auto’s kunnen op verschillende manieren als klassiekers worden beschouwd. Vanuit fiscaal oogpunt moeten auto’s die vrijgesteld zijn van autoaccijns minstens 40 jaar oud zijn. Voor HMRC-doeleinden (zoals voordelen in natura) moeten auto’s minstens 15 jaar oud zijn.

Op het gebied van verzekeringen heeft elke verzekeraar waarschijnlijk zijn eigen definitie, wat ook een goede reden is om offertes met elkaar te vergelijken.

Heb ik een rijbewijs nodig voor het huren van een klassieke bruiloftswagen?
Zolang u niet meer dan acht personen in uw klassieke bruidsauto vervoert, dan niet – u heeft geen speciaal rijbewijs nodig om te mogen rijden (hetzelfde geldt ook voor begrafenissen).

Als u waarschijnlijk meer passagiers wilt vervoeren, moet u de regels van uw gemeente controleren en een vergunning aanvragen.Opkoper Mercedes opkoper lamborghini opkoper toyota Opkoper BMW opkoper Ferrari opkoper mobilhome opkoper bedrijfswagens opkoper auto Auto opkoper Auto verkopen opkoper bedrijfswagens Opkoper bestelwagens opkoper Toyota Opkoper mobilhome Opkoper BMW Auto opkoper Auto verkopen Auto opkopers Auto opkoper auto verkopen zonder keuring mijn auto verkopen Waarde auto berekenen ik verkoop mijn auto Wij kopen autos waardebepaling auto Auto verkopen verkoop auto opkoper wagens Opkoper bestelwagens Opkoper schadewagens Export auto Auto opkoper Auto verkopen auto opkopers opkoper auto opkoop auto auto opkoper export auto opkopers limburg betrouwbare auto opkopers opkoper auto export auto opkopen auto opkoper antwerpen auto opkoper amsterdam auto opkoper belgie auto opkoper brabant auto opkoper breda auto opkoper eindhoven auto opkoper online auto opkoper oost vlaanderen auto opkoper rotterdam auto opkoper schade auto opkoper sint niklaas auto opkoper tilburg auto opkoper turnhout auto opkoper van oude auto’s auto opkoper zeeland auto opkopers audi auto opkopers brugge auto opkopers brussel auto opkopers export antwerpen auto opkopers gent auto opkopers limburg belgie auto opkopers maasmechelen auto opkopers opel auto opkopers tienen auto opkopers toyota auto opkopers waasland auto verkopen aan opkoper auto verkopen opkoper ongeval auto opkopers opkoop auto export opkoper auto antwerpen opkoper auto brugge opkoper auto gent opkoper auto limburg opkoper auto mechelen opkoper auto onderdelen opkoper auto ongeval opkoper auto sint niklaas opkoper auto west vlaanderen opkoper auto’s voor export opkoper tweedehands auto

Heb ik een zakelijke verzekering nodig voor het huren van een klassieke bruiloftswagen?
Of u een volledige zakelijke verzekering nodig hebt, hangt af van hoe vaak u een bruiloftswagen huurt. Als u bijvoorbeeld slechts af en toe een klassieke bruiloftsauto huurt, dan is een huur- en beloningspolis wellicht voldoende. In principe dekken deze polissen u om andere mensen te rijden in ruil voor geld.

Als u de kost verdient met het verhuren van klassieke bruiloftsauto’s, dan kan een zakelijke autoverzekering een betere waarde bieden, omdat deze een uitgebreider scala aan gebeurtenissen en incidenten dekt, waaronder de aansprakelijkheid van de werkgever.

Of u nu kiest voor huur en beloning of voor een volledige zakelijke verzekering, u zult in staat zijn om extra functies toe te voegen aan uw polis. Populaire toevoegingen die het overwegen waard zijn, zijn onder andere dekking van wettelijke aansprakelijkheid, dekking van juridische kosten, evenals pechverhelping en herstel.

Kan ik geïmporteerde klassieke bruiloftswagens verzekeren?
In de meeste gevallen, ja – u zult in staat zijn om geïmporteerde auto’s te verzekeren. Dus, bijvoorbeeld als u een klassieke Amerikaanse bruiloftswagen heeft zoals een Cadillac of Lincoln, dan moet u een polis kunnen vinden.

De meeste polissen zullen een reeks van voertuigen dekken, dus of u nu Britse klassiekers zoals een Rolls Royce of Bentley, aangepaste kit auto’s of andere gespecialiseerde voertuigen verhuurt, er zal er een zijn om uw behoeften te dekken.

Hoeveel kost een klassieke bruidsautoverzekering?
De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren die uniek zijn voor u. Verzekeraars zullen rekening houden met het type klassieke trouwauto dat u wilt verzekeren, de kilometerstand die u dekt, de waarde van de auto, uw persoonlijke gegevens en uw locatie. Aan de hand van deze informatie werken de verzekeraars een premie op maat uit.

Als uw klassieke bruidsautoverhuurbedrijf seizoensgebonden of zeer occasioneel is, wees dan niet bang om met uw verzekeraar te praten om de meest kostenefficiënte optie uit te werken. Als u bijvoorbeeld alleen hier en daar een auto huurt voor het weekend, kan het goedkoper zijn om een kortetermijnpolis te activeren als en wanneer u die nodig heeft.

Kan ik een klassieke bruidsautoverzekering krijgen voor zelfverhuur?
Als u alleen voor de klassieke auto zorgt en geen chauffeursdienst verleent, moet u toch een verzekering voor het voertuig regelen. Als dat het geval is, kan uw verzekeraar een aantal voorwaarden hebben waaraan de bestuurder (huurder) moet voldoen. Hierbij kan gedacht worden aan een minimum leeftijd van de bestuurder en de noodzaak van een schoon rijbewijs.

Ik ga trouwen, hoeveel kost het om een klassieke auto te huren voor een bruiloft?
De huurprijs komt overeen met het type klassieke auto dat u wilt huren en de verhuurbedrijven zullen ook op verschillende manieren kosten in rekening brengen. Sommige kunnen heel specifiek zijn en geven u opties op basis van de afstand, terwijl andere een offerte voor een blok van uren tot een hele dag zullen geven.

Aanbevolen motorverzekeringsbedrijven

Erard Motorverzekering is ook specialist in het verzekeren van oldtimers, classic cars, youngtimers, hobbytimers, moto’s, … . Vraag zelf ook een simulatie aan. Deze moto verzekeringsoplossingen zijn ondersteund door de MAG Motorcycle Action Group. De lage premies worden niet bekomen door besparing op kwaliteit, maar wèl door het groeperen van vele motorrijders

Motorverzekering BelgiëERARD VERZEKERINGEN NV
Nieuwe Kalsijde 5 b
8920 Langemark
T. 057 48 57 57 (8u tot 17u)
Noodnummer schade 0473 57 57 57
Whatsapp
info@erard.org